Du finder HEDEBOHUSET B&B på din vej rundt på Sjælland via

CYKELRUTE 9

Den nationale cykelrute 9 er også den danske del af ruten København-Berlin (EV7). Strækningen byder på en meget varieret kystlinje langs Sjællands østkyst. Efter København følger den kysten sydpå langs Køge Bugt, runder Stevns Klint, Møn og Bogø og fortsætter langs Sydfalsters dige, ned til landets sydligste punkt ved Gedser (Kilde: http://www.munkevejen.dk/?show=info_cykling).

National Cykelrute 9, Helsingør-Gedser, en af Danmarks 11 Nationale Cykelruter. Den forbinder Sverige (Helsingborg) med Tyskland (Rostock). Fra havnen i Helsingør følger den Øresundskysten til Hellerup, hvorfra den via Utterslev Mose og Vestvolden når Køge Bugt ved Brøndby Strand. Syd for Hundige løber den ind i landet, inden den når Køge. Herfra går ruten til Stevns Klint og Store Heddinge og herfra over Faxe Ladeplads og Præstø, over Dronning Alexandrines Bro til Møn, hvor den passerer Stege og fortsætter sydpå til Bogø med færgeforbindelse til Stubbekøbing på Falster. Ad Falsters østkyst drejer den ved Ulslev mod Nykøbing F. og drejer igen sydpå, til den når færgehavnen i Gedser. Rutens længde er 290 km, heraf 25 km på grusvej (Kilde: Karl Bencke: National Cykelrute 9 i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 17. juni 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=257276).

Og selvom den ikke er afmærket på nævnte hjemmeside, har vi Højelse Kirke næsten lige overfor huset, og den er bestemt et besøg værd!

Så, hvis du skal feriere på cykel, bør du planlægge din tur, så du kan tilbringe lidt tid i HEDEBOHUSET B&B, hvor du kan nyde den hyggelige stemning og omgivelserne.